Sidhuvudbild

Våra tränare

Följande tränare ser du mest i hallen.

Jonas Tydén

Jonas-Tyden.png Jonas Tydén, som är klubbchef, är huvudtränare för tävlingsgruppen, men arbetar även inom Tennisskolan.

Om du vill veta mer om Jonas Tydén rekommenderar vi att du läser en intervju som gjordes med honom inför hans tillträde som klubbchef i aug, klicka här.

Jonas Tydén nås på 070 - 486 20 35 eller jonas.tyden@smedslattentennis.se

David Bengtsson

D-Bengtsson.png David Bengtsson är klubbens sportchef. Han ansvarar för Tennisskolan inklusive minitennisen samt för vår vuxenträning i grupp. David tränar även våra tävlingsjuniorer.

Vill du veta mer om David Bengtsson? Läs en intervju med honom som gjordes strax innan han började i klubben: Klicka här.

David Bengtsson nås på 070 - 859 23 89

david.bengtsson@smedslattentennis.se

Cissi Helland

Cissi-Helland.png Cecilia, Cissi, Helland arbetar huvudsakligen inom vår vuxenträning i grupp, men har även grupper inom vår juniorverksamhet.

För en närmare presentation av Cissi, klicka lhär så slussas du vidare till en intervju med henne.

cecilia.helland@smedslattentennis.se

Jonathan Kidane

Jonathan Kidane arbetar framför allt med våra tävlingsjuniorer, men även med vuxenträningen i grupp och tennisskolan.

Vill du veta mer om Jonathan Kidane? Läs en intervju med honom som gjordes strax innan han började i klubben den 1 augusti 2017: HÄR

jonathan.kidane@smedslattentennis.se

Lasse Lundberg

Lasse-Lundberg.png Lasse Lundberg arbetar inom vår vuxenträning i grupp och inom Tennisskolan. Vidare är han hall-ansvarig, vilket innebär att han sköter alla viktiga sysslor som gäller avtalsfrågor, underhåll, skötsel och utsmyckning av vår fina hall. Lasse är jurist i grunden och var som ung en hängiven skidåkare vintertid och spelade mycket tennis under sommarhalvåret.

Lasse ger gärna privatlektioner. Om du vill komma i kontakt med honom angående detta, ring eller sms:a 070-797 03 59

lars.lundberg@smedslattentennis.se

Lars Åkesson

Lars-akesson.png Lasse Åkesson arbetar med Juniorer på klubben. Lasse har jobbat med flertal spelare som blivit Sverigeelit och man kan konstatera att är han en mycket välmeriterad tränare som vi är väldigt glada och stolta att ha på klubben.

SLTKs mest erfarne coach är mycket uppskattad av sina elever. Välutbildad tränare som har genomgått samtliga steg i Svenska Tennisförbundets regi. Lasse är en färgstark tränare med mycket stor erfarenhet och ofta ser vi honom svänga sin racket över huvudet och utbrista glädjetjut på tennisbanan. Lasse kombinerar högt tempo med att lära ut biomekaniskt riktig teknik och han har skolat Smedslättare i snart två decennier. Med noggrannhet på banan och ett stort engagemang lyckas Lasse alltid få sina elever på gott humör. Utöver sitt engagemang på SLTK har Lasse jobbat i Västehaninge TK, Sundbybergs TK, Tullinge TK mfl.

Övriga tränare

Vara-tranare2.JPG Jesper Carnestedt: Tennisskola, Minitennis, Tävlingsgrupp & Vuxentennis
Började själv spela som junior i klubben men bytte sedermera till SALK där topprankingen var plats 8 i Sverige som 18-åring. Jesper håller därför mycket hög spelmässig nivå och är ordinarie i SLTKs herrlag. Jesper är utbildad tränare i Svenska tennisförbundets regi där han genomgått Tennisens plattform och Steg 1.

Vara-tranare1.JPG Daniel Dahlström: Tennisskola, Minitennis & Damgruppstränare onsdagar
Daniel är en mycket duktig instruktör som är uppväxt i klubben. Daniel håller hög spelstandard och har tävlingsspelat både regionalt och nationellt som junior men trivs ännu bättre som coach till såväl barn som vuxna. Utbildad tränare i Svenska tennisförbundets regi där han genomgått Tennisens plattform och Steg 1.

Louise Leopoldsson: Minitennis & Tennisskola
Louise tävlar aktivt både nationellt och regionalt och tillhör dem 20 bästa 16- åringarna i regionen. Louise är en positiv energifylld coach som alltid försöker få ut det bästa av varje spelare.

Sam Schröder: Minitennis & Tennisskola
Sam började arbeta som tränare på sommarloven på Ljugarn på Gotland där han samlat på sig värdefull erfarenhet. Sam är en engagerad tränare som har erfarenhet från tävlingsspel på både regional och nationell nivå.

Alexander Piksis Minitennis & Tennisskola
Alexander är fostrad i Smedslättens LTK men spenderade gymnasieåren på tennisgymnasiet i Eskilstuna. Alexander har under juniortiden varit rankad bland de 20 bästa i sin åldersklass i Sverige. Alex spelar även i SLTKs herrlag.

Sebastian Piksis: Minitennis & Tennisskola
Fostrad i SLTK och tvillingbror till Alexander. Sebastian har liksom sin bror gått på tennisgymnasiet i Eskilstuna. Sebastian var lovande som junior men har dessvärre haft mycket problem med skador under juniortiden.

Emil Rosell: Vuxentennis
Emil kommer ursprungligen från västkusten. Emil har genom åren samlat på sig stor erfarenhet som coach och arbetar nu på heltid som verksamhetsansvarig i Stora Wäsby TK. Emil är en stabil tränare som är enormt populär bland de vuxna i vår kursverksamhet.Max Chiarato: Minitennis & Tennisskola
Fostrad i klubben är Max som tävlingsspelat både regionalt och nationellt. Max har jobbat i flera år på klubben och jobbar främst med helgverksamheten.


HÄR

Senast uppdaterad 170802