Sidhuvudbild

Vår trivselkommitté

Under hösten 2016 bildades en trivselkommitté i SLTK med syfte att främja trivseln och utbytet mellan klubbens vuxna medlemmar. Att öka glädjen kring tennisen i vår vardag och i vårt närområde är vår främsta målsättning och till detta hoppas vi kunna bidra genom olika aktiviteter och evenemang.

Under vintern har vi arrangerat Luciafika och en mixed-doubles tenniskväll och under våren är liknande aktiviteter inplanerade (information kommer inom kort). Vi lägger löpande upp information på hemsidan, Facebook och i hallen kring våra aktiviteter och även via mailutskick. Eftersom initiativet är nytt är vi mycket angelägna om medlemmarnas respons och synpunkter. Så hör gärna av er till oss med idéer på vad vi skulle kunna göra. Vi ser fram emot många trevliga tennisstunder tillsammans!

Fånga oss gärna i hallen när ni ser oss, eller maila på trivsel@smedslattentennis.se om ni vill komma i kontakt.

Trivselkommitten_5061.JPG

Trivselkommittén består av, från vänster ovan på bild: Henrik Lundin, Caroline Hård, Pernilla Tronstad, Tobias Järnblad. Från vänster nedan på bild Sussi Vucetic, Helene Wolpert, ordf. Hanna von Schantz. Saknas på bild: Anna Nilsson och Fredrik Hovstadius.

Senast uppdaterad 170324