Sidhuvudbild

Tennisskolan

Vårterminen 2017

Sista dagen att säga upp sin plats inför vårens tennisskola är fredagen den 16 december. Vid sena avhopp tar SLTK ut en administrativ avgift om 500:-.

Vårterminens första speldag är lördagen den 7 januari
Vårterminens sista speldag är söndagen den 11 juni

Information om vår juniorverksamhet

Smedslättens tennisklubb har ambitionen att vara en breddklubb. Att lära barn och ungdomar att spela tennis oavsett nivå är det främsta syftet med juniorverksamheten och idag har vi 370 barn och ungdomar som tränar i klubben. Utöver den schemalagda träningen anordnar vi också kvällsaktiviteter och sommarläger.

Gruppindelning

Indelning i grupper sker efter ålder och spelstyrka. Barn är välkomna i tennisskolan fr.o.m. att de har fyllt 5 år. Nivån kallas då minitennis och man spelar med anpassad utrustning. De lite äldre barnen spelar i tennisskola och då spelar man över hela banan. För juniorer med hög spelstyrka finns utvecklingsgrupp och tävlingsgrupp.

Anmälan

Alla juniorer som är med verksamheten idag erbjuds automatiskt plats nästa termin. Tider, dagar och grupper kan ändras till varje termin och meddelas endast via vår hemsida. Det är alltså viktigt att man själv håller sig uppdaterad. Om man av någon anledning inte skall vara med nästa termin är det viktigt att man gör avanmälan i god tid till info@smedslattentennis.se.

Vårterminen startar andra veckan i januari och avslutas i samband med att skolorna slutar. Terminen är ca 20 veckor och terminens sista dag är 11 juni!
Höstterminens första speldag är 26 augusti och sista speldag är 17 december(Höstterminen omfattar ca 15 veckor).
Medlemsavgiften faktureras samtidigt med fakturan i januari!

Senast uppdaterad 161221