Sidhuvudbild

NYHETER!

Bra resultat

Emblem1.png

Sigtunacupen
Max Fellinger, vinst P12A

Järfälla vintercup
Max Fellinger, finalist P12 A
Lisen Rinman, vinst F12 A

Salk Open
Emil Kindhult, kvartsfinal P10
Alice Gjötterberg, vinst F12B
Max Fellinger åttondelsfinal P12A

Gustavsbergs Open
Emil Kindhult, semifinal P10
Max Fellinger, semifinal P11

Följ oss på Twitter

@SmedslattensLTK

Twitteranvand.png

Våra sponsorer

Fjelkners-logga.png

Handelsbanken-liten-logga.png

Volkswagen.png

Fredells-liten-logga.png

AKTUELLT

OBS!! Tryck alltid på F5 tangenten eller klicka på de två pilarna i verktygsfältet för att få upp den senast uppdaterade versionen!

Grattis till våra finalister i Rookieserien Guld

IMG_3216.png Förra året vann den silverdivisionen. I lördags spelade vårt duktiga juniorlag final i Rookie-seriens högsta division - Rookie Guld. Laget gjorde en kanonfin insats mot NPTK:s mycket starka lag, som slutligen tog hem den åtråvärda segerbucklan.

Anders Heimklo från SvTF närvarade under hela finalen och höll därefter i den trevliga pris-ceremonin. I sitt tal berättade han om Rookieseriens historik och hur ärofullt och spel-skickligt det är att ha gått hela vägen till final.

Ett stort grattis från klubben till vårt juniorlag för en mycket fin lagprestation med god laganda och föredömligt uppträdande gentemot varandra och alla motståndarlag.

Följ SLTK på Facebook

Facebook.png Nu kan du få senaste nytt för hela klubbens verksamhet på Facebook. Gå in och gilla oss så får du automatiska uppdateringar i ditt Facebook-flöde.

Här är länken till hemsidan https://www.facebook.com/Smedslattentennis/

Stomkalender för 2016

Vill du ha koll på när det är uppehåll i tennisskolan, vuxenträningen i grupp eller i någon annan av våra verksamheter på grund av lov, "röda" helger eller evenemang i hallen? Ja då ska du titta i vår stomkalender. Du kommer till den genom att klicka här.

Logga in Produkt från Lawebb Logga in