Sidhuvudbild

DIVERSE

Emblem1.png

Bra resultat

Järfälla Open
Emil Kindhult, semifinal PS12A

Ica Maxi Spelen Gefle Open
Emil Kindhult, vinst PS12A
E Kindhult/A Vucetic, semifinal PD12
Sophia von Schantz, semifinal FS10
S Schantz/M Skantze, semifinal FD10
C Wendt/H Sederlin, semifinal FD12
Samuel Kindhult, semifinal PS14
R Wolpert/A Gjötterberg, final FD14

Följ oss på Twitter

@SmedslattensLTK

Twitter.png

Följ oss på Facebook

Smedslattentennis

Facebook.png

Våra sponsorer

Fjelkners-logga.png

Handelsbanken-liten-logga.png

Erssons_logotyp-liten.png

Fredells-liten-logga.png

madrague_logo.jpg

AKTUELLT

OBS!! Tryck alltid på F5 tangenten eller klicka på de två pilarna i verktygsfältet för att få upp den senast uppdaterade versionen!

Lyckad tävlingsresa till Gefle

I helgen som var reste ett gäng glada juniorer tillsammans med sportchef David och klubbchef Jonas till Gefle för att delta i ICA Maxispelen. Klicka HÄR om du vill läsa Jonas sammanfattning av resan.

Förslag till stadgeändring

En arbetsgrupp har arbetat fram ett förslag till ändring av klubbens stadgar. För att ta del av detta, klicka här.

Info om byggprojektet

Utropstecken.jpg Styrelsen har enhälligt fattat beslut om att för stunden bordlägga byggprojektet gällande våra utebanor. Informationsmötet och webbundersökningen som vi aviserade om för en tid sedan kommer därför att utgå. Anledningen är... läs vidare här.

Koll på klubbens historia

Jubileumsskrift.png Om du vill vet hur vår klubb startade och sedan växte fram, kan vi varmt rekommendera en skrift som togs fram för våra medlemmar i samband med klubbens 100-årsjubileum 2014. Det är frllans-journalisten och tidigare chefstränare i klubben Tobias Hedwall som skrivit texten.

Be kansliet om ett exemplar.

Vill ditt barn börja tävla i tennis?

Vad kul om du svarar ja på den frågan. Att tävla i tennis är för många barn väldigt stimulerande, spännande och utmanande. En match utvecklar dessutom i regel en spelares tennis betydligt mer än en enskild träningstimme.

Det finns ett stort utbud tävlingar för alla åldrar och nivåer. För att kunna anmäla din son/dotter till en tävling krävs att du registrerar honom/henne i Svenska Tennisförbundets nya tävlingssystem och - om barnet är 13 år eller mer- betalar tävlingslicens. Detta kan i förstone te sig lite krångligt, men klarnar ganska snabbt. För att läsa mer, klicka HÄR så slussas du vidare till viktig information och länkar.

Lycka till!

tavla.jpg

Logga in Produkt från Lawebb Logga in