Sidhuvudbild

DIVERSE

Emblem1.png

Bra resultat

SALK Open
Sophia von Schantz, kvartsfinal FS10
Lisen Rinman, finalist FD12
Lisen Rinman, kvartsfinal, FS12A

Följ oss på Twitter

@SmedslattensLTK

Twitter.png

Följ oss på Facebook

Smedslattentennis

Facebook.png

Våra sponsorer

Fjelkners-logga.png

Handelsbanken-liten-logga.png

Erssons_logotyp-liten.png

Fredells-liten-logga.png

madrague_logo.jpg

AKTUELLT

OBS!! Tryck alltid på F5 tangenten eller klicka på de två pilarna i verktygsfältet för att få upp den senast uppdaterade versionen!

Vill ditt barn börja tävla i tennis?

Vad kul om du svarar ja på den frågan. Att tävla i tennis är för många barn väldigt stimulerande, spännande och utmanande. En match utvecklar dessutom i regel en spelares tennis betydligt mer än en enskild träningstimme.

Det finns ett stort utbud tävlingar för alla åldrar och nivåer. För att kunna anmäla din son/dotter till en tävling krävs att du registrerar honom/henne i Svenska Tennisförbundets nya tävlingssystem och - om barnet är 13 år eller mer- betalar tävlingslicens. Detta kan i förstone te sig lite krångligt, men klarnar ganska snabbt. För att läsa mer, klicka HÄR så slussas du vidare till viktig information och länkar.

Lycka till!

tavla.jpg

Mixed-turnering för vuxna

mixed-doubles.jpg Välkomna lördagen den 28 januari kl 17:30-21 på tennisspel i form av en lottad mixed dubbel-turnering i SLTKs tennishall.

Vi träffas kl 17.30 för lottning och regelgenomgång och spelar mellan kl 18-21. Därefter är alla som vill välkomna att hänga kvar för att ta ett par glas, äta lite tilltugg, analysera kvällens spel och prata strunt.

Antalet spelare är begränsat så först till kvarn gäller. Lagen lottas, vilket innebär att man alltså inte behöver ha en spelpartner på förhand. Det kommer att finnas lite frukt och dryck under spelet, men det kan vara klokt att inte anlända på tom mage.

Kostnad för att delta är 150 kr per person och betalas på plats med cash eller Swish.

Vänligen anmäl er till tobias@lancelot.se
Vi ser mycket fram emot detta och hoppas att många av er vill vara med!

Med vänliga hälsningar,
SLTKs trivselkommitté genom Tobias Järnblad och Fredrik Hovstadius

Logga in Produkt från Lawebb Logga in