Sidhuvudbild

DIVERSE

Emblem1.png

Bra resultat

Audi indoor Open
Max Fellinger, vinst P12A
Max Fellinger, kvartsfinal P14

Följ oss på Twitter

@SmedslattensLTK

Twitter.png

Följ oss på Facebook

Smedslattentennis

Facebook.png

Våra sponsorer

Fjelkners-logga.png

Handelsbanken-liten-logga.png

Erssons_logotyp-liten.png

Fredells-liten-logga.png

AKTUELLT

OBS!! Tryck alltid på F5 tangenten eller klicka på de två pilarna i verktygsfältet för att få upp den senast uppdaterade versionen!

Dags att anmäla till höstlovsläger

Lov.png Under höstlovet, som infaller vecka 44, kommer vi traditionsenligt att arrangera juniorläger. För att läsa mer om detta och hur du anmäler ditt barn, klicka här.

Lyckad Sofias Cup

Sofias Cup Regionstävling avgjordes hos oss den 16-18 september. Hallen var fylld av duktiga tennistjejer från landets samtliga sju tennisregioner och deras coacher. Stockholm, som alltså var värdregion i år, fick ha två lag i tävlingen.

De totalt åtta lagen var uppdelade i två pooler där första poolen bestod av: Stockholm Lag 1, Norr, Öst och Mitt. Pool 2 bestod av: Syd, Väst, Göteborg och Stockholm 2.

Varje lagmatch bestod av fyra singelmatcher och två dubbelmatcher. Till slut stod Stockholm 1 som vinnare av den första poolen efter en mycket hård batalj mot Region Norr. Region Syd tog hem den andra poolen tämligen komfortabelt och Stockholm och Syd möts nu i finalen i Näsbypark under Stockholm Ladies senare i oktober.

Vi i personalen vill rikta ett stort tack till dem medlemmar som ställt upp och hjälpt till att antingen rodda i kaféet eller som matchledare.

Länk till resultat finner du här och här

Sofias-Cup-1.jpg

Sofias-Cup2.jpg

Logga in Produkt från Lawebb Logga in