Sidhuvudbild

Damspel

Tjej/dam och tennisspelare - är du intresserad?

.... att spela tennis i ett trevligt och glatt tjejgäng?

Då är vårt damspel sannolikt något för dig!

Vi varvar spännande singelmatcher och gastkramande dubblar med utvecklande träning med tränare. Två gånger per termin mäter vi våra krafter med flera mini-dubbelmatcher under en kväll, där vi lottas att spela ihop med olika deltagare. Kvällen avslutas med en social samvaro med lite tilltugg under glatt samspråk.
Syftet med våra tenniskvällar är att utveckla vårt tennisspel, få en välbehövlig dos motion samt ha en riktigt trevlig stund. Vi har i detta spel inget rankingsystem.
Vi tar i början av terminen in nya reserver. Som reserv betalar man en låg avgift och får hoppa in när någon ordinarie har förhinder. I praktiken brukar det finnas möjligheter att spela så gott som varje vecka även som reserv. På sikt brukar det finnas möjligheter att komma med som ordinarie spelare.

DAMSPEL - TRÄNINGSSPEL

Spel för damer där eget spel varvas med utvecklande träning med vår populäre tränare. Syftet med våra tenniskvällar är att utveckla vårt tennisspel, få en välbehövlig dos motion samt ha en riktigt trevlig stund. Vi har inget rankingsystem. Öppet för damer med tidigare tenniserfarenhet.
Spelet är förlagt till tre banor på onsdagar kl 19-22. En av banorna används för singelspel, en annan till dubbel och på den tredje spelas med tränare.
Pris: 3 500 kr 2015 Ordinarie spelare
Reserv 500 kr

DAMSPEL - MATCHSPEL

Spel för damer där fokus ligger på singelmatcher dock utan upp/nedflyttning eller rankingsystem. Öppet för damer med tidigare tenniserfarenhet. Går att kombinera med träningsspelet.
Spelet är förlagt till söndagar kl 17-23. Singelspel med pass på 1h.
Pris: 3 200 kr 2015

Spelschema för singelspelet hittar du här

ooooooooooo

Är du intresserad av att under trevliga former utveckla ditt tennisspel, ha en trevlig samvaro och samtidigt få motion är detta något för dig.
Vi önskar att Du ”spelar upp” först för att se att spelstyrkan överensstämmer med resten av gruppens.
Vill Du veta mer går det bra att skicka ett mail, så hör jag av mig.

image002.jpg För Damtennisen
Fia Liljedahl
Mobil: 070 858 51 51
Fia.liljedahl@gmail.com

Senast uppdaterad 160823